Waardeloze kostenbepaling of een kostenloze waardebepaling? Voor het tweede kunt u prima terecht bij de gecertificeerde woningmakelaars en -taxateurs van B&L Makelaars.

Heeft u een andere woning op het oog, bent u benieuwd naar de waarde van uw woning of heeft u zelfs concrete verkoopplannen? Als u de verkoop van uw woning overweegt, is het belangrijk om te weten wat de waarde ervan is. Een reële waardebepaling en een gedegen verkoopadvies helpen u op zo'n moment om de juiste beslissingen te nemen.

Laat u in ieder geval van te voren goed informeren en adviseren. Met een gratis waardebepaling en vrijblijvend verkoopadvies krijgt u een objectief en betrouwbaar beeld van de waarde van uw woning en de verkoopkansen van uw huis. Kortom: U weet precies waar u aan toe bent!

Let op, een gratis waardebepaling van uw huis is niet hetzelfde als een woningtaxatie. Voor een onroerend goed taxatie van uw woning, verwijzen wij u naar het hoofdstuk Taxaties.

Aanvragen

Gratis second opinion…

Heeft u uw woning nog niet verkocht? Dan heeft u wellicht behoefte aan een vrijblijvende second opinion.

Éen van onze gecertificeerde woningmakelaars en -taxateurs komt graag bij u langs om een heldere en verfrissende kijk op de verkoop van uw woning te geven. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Het enige wat het u kost is ca. een half uurtje van uw tijd. U krijgt de bevestiging of de huidige verkoopstrategie de juiste is of u krijgt gratis advies ter bevordering van de verkoop.