Kijkt u graag vooruit? Dan heeft u vast specifieke wensen over uw woonomgeving. Steeds meer 50 plussers blijven zo lang mogelijk in eigen vertrouwde omgeving wonen. Wij kunnen u adviseren om uw woon comfort te verbeteren naar levensloop bestendigheid zodat u in de toekomst in uw eigen huis veilig en zonder zorgen kunt blijven wonen. Ook zijn er veel medioren 55+ en senioren 70+ die op een bepaald moment de huidige woning willen verkopen om in plaats daarvan een appartement of andere gelijkvloerse woning te kopen of te huren. Wij kunnen u van advies voorzien als aankoop- en verkoopmakelaar. Wij verkopen uw woning graag of gaan voor u op zoek naar de gewenste woning.

Kijkt u graag vooruit? Dan heeft u vast specifieke wensen over uw woonomgeving. De trend is dat steeds meer medioren en senioren zo lang mogelijk in eigen vertrouwde omgeving willen blijven wonen. Langer wonen in eigen huis, dat kan ook prima, maar vaak zijn er dan wel aanpassingen nodig. Wij kunnen u adviseren om uw wooncomfort te verbeteren naar levensloop bestendigheid zodat u in de toekomst in uw eigen huis veilig en zonder zorgen kunt blijven wonen.

Ook zijn er veel medioren en senioren die op een bepaald moment de huidige woning willen verkopen om in plaats daarvan een appartement of andere gelijkvloerse woning te kopen of te huren. Wij bemiddelen graag bij aankoop of huur van een woning, gewoon appartement of een senioren appartement en de begeleiding daar naar toe. En desgewenst verkopen wij uw huidige woning. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek op maat.

Bent u op de hoogte van onze aanvullende diensten? Lukt het u niet meer, door welke omstandigheid dan ook, om zelf een ladder te beklimmen om uw woning te schilderen, de bladeren uit de dakgoot te halen, uw tuin winterklaar te maken of andere klussen in en om uw woning uit te laten voeren. Wij hebben de oplossing voor u! Is uw woning al verkocht maar wilt u toch gebruik maken van onze verhuisservice? Wij organiseren het graag voor u om het allemaal wat makkelijker te maken.

Samen met onze partners waarborgen wij een zeer goede kwaliteit van onze dienstverlening. Ons zeer betrokken team van mensen denkt met u mee voor al uw specifieke wensen.