Als u uw huidige woning wilt verkopen, is het belangrijk dat die hoog komt te staan op Funda.nl. Daar zoeken immers de meeste potentiële kopers. Verkoopt u uw huis via B&L Makelaars, dan kunt u rekenen op een prominente Funda-vermelding.

Met B&L Makelaars is uw huis daarom sneller verkocht. Dat kan, omdat wij lid zijn van NVM. De Nederlandse Vereniging van Makelaars is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed.

Naast Funda biedt een NVM-Makelaar u nog meer voordelen, zoals:

  • Een NVM-Makelaar is goed opgeleid en is verplicht 8 dagen per jaar in de schoolbanken te klimmen om de kennis op peil te houden.
  • Een NVM-Makelaar is verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, waardoor hij geen financiële risico’s loopt. Dat is ook in uw belang.
  • Voor eventuele klachten over en geschillen met uw NVM-Makelaar kunt u terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting van de NVM en indien nodig een beroep doen op de geschillencommissie van de NVM en de onafhankelijke tuchtrechtspraak.
  • U kunt bij veel NVM-Makelaars een NVM Huisgarantie afsluiten, waardoor u ingedekt bent voor eventuele verborgen gebreken aan uw woning.
  • Marketing is een belangrijk onderdeel voor de verkoop van uw huis. NVM heeft verschillende instrumenten ontwikkeld om uw verkoop te ondersteunen, zoals Funda!
  • De NVM ziet er streng op toe dat een NVM-Makelaar uitsluitend de belangen van zijn opdrachtgever behartigt. Dit houdt onder andere in dat de makelaar of opkomt voor de belangen van de verkoper, óf voor de koper. Maar nooit voor beiden tegelijk.
  • Deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid.

Wanneer u uw huis wilt (ver)kopen en u hiervoor een makelaar inschakelt, gaat u er vanuit dat een aantal basiszaken zoals actuele marktkennis, goede educatie, kwalitatieve dienstverlening e.d. goed geregeld zijn. Bij ons bent u dus aan het juiste adres!