Gespecialiseerd pakket voor starters: Starterscoach

Laat de Starterscoach je helpen!

Je eerste huis kopen is spannend en er komt veel bij kijken. Daarom hebben wij de Starterscoach. Deze coach helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Want waar sluit u een hypotheek af? En waar moet u op letten als je een huis koopt? De Starterscoach weet raad. Voor een zéér scherp tarief bent u verzekerd van deskundige hulp. Maak de grootste aankoop in uw leven zelf tot een succes door nú de juiste keuze te maken. Het kopen van een huis moet leuk zijn.

Wat is de Starterscoach?

Om er voor te zorgen dat je direct met de juiste personen in aanraking komt heeft B&L Makelaars een samenwerkingsverband opgesteld. Dit samenwerkingsverband noemen we de Starterscoach. De Starterscoach bestaat uit een makelaar, een financieel adviseur en een notaris. Met alle partijen heb je te maken bij het kopen van je eerste huis.

De makelaar: als NVM aankoopmakelaar is B&L Makelaars goed geïnformeerd over de woningmarkt. Wij verwoorden uw wensen in een profiel en gaan daarmee op zoek naar een geschikte woning. Wij plannen bezichtigingen met u in en bekijken de woning van boven tot onder (bouwkundig en juridisch). Daarnaast zorgen wij er ook voor dat u de juiste prijs betaalt voor een woning. Uit onderzoek is gebleken dat kopers zonder makelaar gemiddeld € 6.000,- te veel betalen. Kortom: een volledige aankoopbegeleiding door een deskundige specialist. Als vergoeding betaalt u een klein basisbedrag aangevuld met een percentage van het resultaat; dus een prestatiebeloning.

De financieel adviseur: de financieel adviseur kijkt naar uw portemonnee. Hij helpt u een gedegen keuze te maken in de wirwar van de hypotheekwereld en de financiële constructies. Er wordt gekeken of u in aanmerking komt voor de Nationale Hypotheek Garantie en eventuele subsidies. Daarnaast wordt er ook over consequenties uitgebreid gesproken.

De notaris: de levering van het gekochte huis komt tot stand door het inschrijven van de akte van levering in de registers van het kadaster. Hier zorgt de notaris voor. Koopt u het huis samen met uw partner? Dan is het aan te raden om ook een samenlevingsovereenkomst en testamenten op te laten stellen. Zo is alles bij een onverhoopte relatiebreuk of bij overlijden goed geregeld. Deze laatste diensten zijn niet in het Starterscoach pakket inbegrepen. Wel geldt er een kortingstarief in combinatie met het Starterscoach pakket.

Kom ik in aanmerking voor de Starterscoach?

Om voor de Starterscoach in aanmerking te komen moet je voldoen aan een aantal voorwaarden:

  • Het betreft de aankoop van je eerste huis
  • De kostprijs van het te kopen huis is maximaal € 200.000,-
  • Je maakt gebruik van alle diensten van de Starterscoach

Voldoe je niet aan een van de bovenstaande voorwaarden? Neem dan tóch contact met ons op voor een persoonlijk advies. Voor informatie neem je contact op met B&L Makelaars via 0493 – 316 825.