Als actieve NVM makelaar bent u bij B&L Makelaars aan het juiste adres voor de verhuur van uw huis.

Start verhuur

Allereerst heeft u een geheel vrijblijvend gesprek met één van onze deskundige makelaars. In dit gesprek stellen wij vast of uw woning in de geliberaliseerde sector valt. Is dit het geval dan krijgt u vervolgens professioneel advies omtrent:

  • Hoogte van de huurprijs
  • Vaststellen van de servicekosten
  • Optimale verhuurstrategie
  • Fiscale en financiële adviezen
  • Eventuele risico's die het verhuren van uw woning met zich meebrengt

Vervolgens bieden wij uw woning te huur aan. Onze actieve marktbenadering verzekert u van de hoogste mogelijke opbrengst. Wij maken gebruik van de meest actuele interactieve mogelijkheden, waaronder Social Media. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een uitgebreide en een tot in de puntjes verzorgde presentatie, zowel op diverse websites als in een full colour (digitale) brochure.

Indien uw woning een appartement is, controleren wij tevens het huishoudelijk reglement en de splitsingsakte om te verifiëren of de verhuur van uw appartement is toegestaan vanuit de Vereniging van Eigenaren.

Credit check aspirant huurder

Het inschrijfformulier dat aan de aspirant huurder door ons verstrekt wordt, vormt een belangrijke basis voor de "(credit) check" van de aspirant huurder. Op dit formulier dient hij persoonlijke en financiële gegevens in te vullen. Tevens dient aspirant huurder, wil hij in aanmerking komen, het paspoort, werkgeversverklaring, arbeidscontract alsmede recente salarisstroken te laten zien (originelen). Indien gewenst, organiseren wij een ontmoeting tussen u en aspirant huurder, zodat u kunt kennis maken en zelf een indruk kunt krijgen van de kandidaat.

Kortom een compleet verhuurpakket van A tot Zonder Zorgen. Wilt u uitvoerig en gedetailleerd weten wat B&L Makelaars allemaal bij verhuur voor u kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op en één van onze makelaars komt dan geheel vrijblijvend bij u langs.